Wie zijn we?

Koen Henderickx is de drijvende motor achter Easycopters. Hij bezit een ijzersterke technische kennis als fotograaf en beeldenmaker. Na een opleiding in digitale fotografie en later ook dronepiloot legde hij zich in 2014 toe op het maken van beelden vanuit de lucht. Hij communiceert via beelden en beheerst de know-how van het maken van verbluffende beelden. Bedrijven en organisaties weten zijn aanpak naar waarde te schatten. Voor de grotere projecten werkt hij nauw samen met andere gepassioneerde vakmensen die gespecialiseerd zijn in storytelling, drones, video editing en camerawerk. Voor elke opdracht beschikken we zo over de juiste man/vrouw voor de job.

Waar we écht goed in zijn

Of je nu een fotoreportage, virtuele rondleiding of een dronevideo nodig hebt. Wij ontzorgen je van concept tot publicatie als het gaat om jouw foto-of videoproject. 
We begrijpen dat foto's of video’s maken niet voor iedereen dagelijkse kost is. Wij helpen je graag om jouw verhaal op de beste manier in beeld te brengen.

Airdata UAV Safety

Deze badge geeft je inkijk in een aantal statistieken van onze drone vluchten. De badge is daarnaast een keurmerk voor piloten die zich houden aan alle veiligheidsvoorschriften m.b.t. onderhoud op drones, batterijen, …

Safety first bij Easycopters!

 

Airdata UAV|Drone Safety Verified Badge

Onze certificaten

Wat onze klanten zeggen over ons

"De samenwerking met Easycopters verliep zeer vlot en aangenaam. We kregen een duidelijke timing en deze werd stipt opgevolgd."

Nancy Konings
Management Assistant bij be-MINE

Onze partners

The usual suspects

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×