Circuit Zolder

Dit voormalig Formule 1-circuit is the place to be als je een dag vol race-avontuur wilt beleven. Verken het circuit met je eigen wagen of motor, kom avondfietsen en -skaten, of kom de spectaculaire BMX-track uitproberen. Misschien blijf je liever dichter tegen de grond, dan is karting Circuit Zolder helemaal iets voor jou!

Naast de gekende toppers zoals de 24 Uren van Zolder en the American Festival Nascar Finals, zal in 2019 het bekende DTM plaatsvinden op Circuit Zolder. De Deutsche Tourenwagen-Masters (DTM) is een van de belangrijkste Europese racecompetities, en is zowel voor het circuit als voor Limburg fantastisch nieuws met een gigantische impact.

Delen op

Blancpain GT Series Sprint Cup

De Blancpain GT Series Sprint Cup, voorheen de FIA GT Series, is een raceklasse ontwikkeld door de Stéphane Ratel Organisation en Royal Automobile Club Belgium met goedkeuring van de Fédération Internationale de l'Automobile. In de serie komen auto's uit welke voldoen aan het GT3-reglement van de FIA. Het kampioenschap continueert de opzet van sprintraces in het voormalige FIA GT1-kampioenschap, Easycopters was er als de bliksem bij om alle actie vast te leggen.

24 uur van Zolder

Zo’n 100 piloten en hun +- 60 bolides strijden met elkaar, zichzelf én de tijd op het circuit van Zolder. 24 uur lang, 4 km lange ronde na ronde pure concentratie. Duizenden scherpe bochten, 36.000 schakelmomenten, adembenemende remmanoeuvres en andere straffe toeren – allemaal tegen topsnelheid. De ‘Grid Walk’ en het verrassende entertainment in de paddocks zijn de kers op de racetaart. Actie!

Ook op zoek naar actiefoto's?

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×