GripGrab

Met het Deense outdoor merk GripGrab werkt Easycopters reeds jarenlang samen.
Verschillende evenementen en actievideo's zijn gefilmd of gefotografeerd, waaronder Euro Cycle XP, de Eneco TourH12 nabij Kopenhagen, Baloise Belgium Tour, de ultrarun Ebeltoft Outdoor, en fotoshoots in samenwerking met Ridley.

Sinds de oprichting in 2000 bieden zij een complete collectie van handschoenen, overschoenen, sokken, en headwear aan voor diverse sporten. De missie van GripGrab is om bescherming en comfort te bieden voor handen voeten en hoofd, en dat tegen een betaalbare prijs. 
Alle producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met artsen en sporters zodat deze van een kwalitatief hoogwaardige waarde zijn.

Delen op

Ridley bikes

Voor Ridley Bikes heeft Easycopters in samenwerking met GripGrab verschillende opdrachten uitgevoerd, waaronder een fotoshoot van de nieuwe bikes en testen in de windtunnel te Paal.
Voor medesponsor Lotto Soudal werden ook een aantal beelden genomen op de Baloise Belgium Tour en ook de Eneco Tour.

Nieuwe zomercollectie

Fotoshoot met Instagram fenomeen Puck Moonen en Fatima Berton.

Euro Cycling XP

In opdracht van GripGrab was fotograaf Koen Henderickx aanwezig op Euro Cycling XP om actiepics te schieten.

VUMB Ebeltoft Outdoor

De VUMB Ebeltoft Outdoor is een bikkelharde Deense oriëntatie ultraloopwedstrijd waar lopers in teams van 2 met enkel een landkaart en een kompas hun weg naar de checkpoints moeten zien te vinden.

Scott H12

De H12 is een twaalf uur durende fietsrace voor mountainbikers, in een van de grootste bossen van Denemarken genaamd Gribskov.

Ook op zoek naar actiefoto's?

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×